您现在的位置是:网站首页> 软件下载软件下载

2017英语专八考试真题答案大全【附攻略】-2017英语专业八级专业考试试题答案免费版下载最新完整版-软件下载

2021-05-11 124人已围观

简介 2017英语专八考试真题答案大全【附攻略】-2017英语专业八级专业考试试题答案免费版下载最新完整版-软件下载

2017英语专八考试真题答案大全是小编为各位参加英语专业八级考试的同学们精心收集的一套专八英语考试试题答案,同学们拥有了这套最新完整版的英语专八考试真题答案大全就能轻松的通过专八考试,有需要的同学们欢迎前往下载体验!

2017英语专八考试真题答案大全官方介绍:

英语专八考试真题答案大全为你提供2017年最新最全最优的英语专八考试真题答案,想要一次通过英语专八考试的用户们可以前来下载看看!

2017英语专八考试真题答案大全功能特色:

- 精品课程:数百名师及上千门课程,针对知识点精讲,更有各种干货秘籍!
- 离线听课:视频知识点支持离线缓存,可以随时随地学习知识。
- 同步学习记录:打造云学习平台,所有课程进度跨平台同步,无缝衔接学习进度

2017英语专八考试真题答案大全相关试题:

PartⅠ LISTENING COMPREHENSION

SECTION A MINI-LECTURE

1. signing

2. primary

3. literacy

4. different but complementary

5. avoiding

6. many other contexts

7. characteristics/features

8. reaction

9. distance

10. emotion

11. deliberate

12. intimacy and immediacy

13. continuum

14. types of language

15. the usage

SECTION B INTERVIEW

1. What is international leaders’ assessment of the current battle against Ebola?

答案:B. Disheartening.

2.How many people are now working in the treatment unit in Liberia?

答案:A. 200.

3.According to Mary, what is the challenge in the battle against Ebola?

答案:D. Insufficient operational efforts on the ground.

4.Why do health workers need case management protocol training?

答案:B. They can open up more treatment units.

5.What does this interview mainly talk about?

答案:C. Ebola outpacing operational efforts.

6.What is Tom’s main role in his new position?

答案:C. Using media information to inspire new ideas.

7.According to Tom, what does innovation require of people?

答案:B. Being brave and willing to take a risk

8.What does Tom see as game-changing chances in the future?

答案:B. Aiming at a consumer level.

9.What does Tom do first to deal with the toughest part of his work?

答案:D. Examining the future carefully.

10.Which of the following might Tom work for?

答案:A. A media agency.

PartⅡ READING COMPREHENSION

SECTION A MULTIPLE CHOICE QUESTIONS

PASSAGE ONE

11. The first part of Para. 4 refers to the fact that .

答案:[A] life there is quiet and slow

12. “The lack of awareness” in Para. 5 refers to .

答案:[C]little knowledge of the beauty of the beach

13. The author uses “gloriously” in Para. 6 to.

答案:[C]contrast greenery with isolation

14. The sentence “We never ate the same thing twice” in Para. 10 reflects the of the seafood there.

答案:[D]variety

15. Which of the following themes is repeated in both Paras.1 and 11?

答案:[A]Publicity.

PASSAGE TWO

16. It can be inferred from Paras.1 and 2 that teachers used to .

答案:[D]teach extended reading in a perfunctory way

17. The sentence “we all understand and instinctively feel narrative structure” in Para.4 indicates that.

答案:[C]we are born story-tellers

18. Samuel Johnson regards the relationship between a writer and a reader as (Para.5).

答案:[B]collaborative

19. In Para.7, the author sees “pre-reading” as the most important part of reading because .

答案:[C]it can attract students’ attention

20. “Textual Intervention” suggested by Rob Pope (in Para. 8) is expected to fulfill all the following functions EXCEPT.

答案:[C]stretching the imagination

PASSAGE THREE

21. According to the author, “national service” is comparable to “military training” because they both cultivate youngsters’

答案:[B]self discipline

22. The author cites the example of his father in order to show .

答案:[A]the importance of discipline

23. According to the author, a national service program can bring the following benefits to America’s youngsters EXCEPT.

答案:[A]increase in income

24. According to the context, what does “the fire” refer to (Para. 14)?

答案:[B]Anger.

SECTION B SHORT ANSWER QUESTIONS

(说明:简答题答案不唯一,意思对即可。)

PASSAGE ONE

25. What does Para. 2 tell us about the restaurant business on the Alentejo coast throughout the year?

答案:Busy in July and August only.

(或者Not busy all the year other than July and August.)

26. According to Para. 5, what are the main reasons of the Alentejo’s inaccessibility?

答案:Far from airports, and without proper accommodation.

PASSAGE TWO

相关视频:

下载资源

-六神源码网